Vad gör ADHDfokus?

Genom inspiration och guidning kan jag hjälpa till med att individanpassa miljöer för att skapa fokus, ork, lugn och få energin att räcka längre. Jag kan ge stöd och vägledning i att skapa strategier, rutiner och stöd i att skapa egna verktyg för få ett enklare liv. Jag har mängder med beprövade problemlösningar kring adhd-relaterad problematik.

Jag har både teoretisk och praktisk kunskap och erfarenhet av adhd och även andra NPF diagnoser. Jag är fyra barns mamma, utbildad barnskötare och undersköterska. Jag har läst tre terminer på sjuksköterskeprogrammet och har arbetat inom den psykiatriska slutenvården.

Jag erbjuder;

praktisk handledning av:

 • bemötande och kommunikation
 • struktur och planering
 • individanpassning av miljöer
 • tydlighet
 • rutiner
 • anpassningar och stöd
 • tips och problemlösning

 

föreläsningar

 • Att ha barn med adhd
 • Livet som adhd- mamma/kvinna
 • Att ha en elev med adhd
 • Familjeliv

coachning och vägledning – grupp eller enskilt

 • för personal,  lärare och pedagoger
 • för föräldrar
 • för ungdomar
 • för tjejer/kvinnor/mammor

stödsamtal med vägledning – i grupp eller enskilt

 • för föräldrar och anhöriga
 • för diagnostiserade

 

För priser och bokning kontakta mig

Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram